Аліна Гросу за останні кілька років зробила величезний прорив в кар'єрі, причому зірка вирішила розвиватися відразу в двох професіях: співачки та актриси. 31 березня артистка випустила відразу три кліпи - трилогію "Дико любила Вову". Дата збіглася з днем виборів в Україні. Багато домислів і чуток з'явилося після виходу пісні "VOVA". Про кого йдеться у відео, про якого саме Вову? Але найбільше ажіотажу викликала новина про майбутні зміни в особистому житті артистки. Співачка у соцмережі повідомила, що виходить заміж!

"Знай.uа" поспілкувався з Аліною Гросу і дізнався трохи подробиць про майбутнє весілля і хто ж став обранцем артистки.

Аліна Гросу

Аліна, хотілося б почати бесіду відразу з “гаряченького”. Ще недавно ви опублікували у соцмережі фото зі свого дівич-вечора, але не стали ділитися деталями майбутнього весілля. Ваші шанувальники вже будують припущення, хто ж ваш наречений. Є навіть думка, що ви вже вийшли заміж. Хоча Іра Білик, ваша хрещена мама, зізналася, що весілля ви зіграєте в Італії в червні, і зараз йде підготовка до свята. Розкажіть нам, що з цього правда?

Так, зараз я можу відкрито говорити про своє заміжжя. Це відбудеться в другій половині червня у Венеції. Я і мій майбутній чоловік Саша дуже любимо це місце. Ми одноголосно прийняли рішення зв'язати себе узами шлюбу саме там. Додам, що весілля буде проходити на півночі Італії, у Вероні. Саме там знаходиться легендарний будинок героїні п'єси Вільяма Шекспіра.

Популярні новини зараз
Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня
Показати ще

Ірина Білик та Аліна Гросу

В даний час одружуються не так часто, віддаючи перевагу цивільному шлюбу. Для вас важливий штамп в паспорті? Або це скоріше бажання вашого обранця?

Ми давно разом. Більше 4-х років. Ми не робимо це заради штампу в паспорті. Рано чи пізно, але це повинно було трапитися. Ми відчули, що зараз відповідний час оформити наші відносини офіційно.

Чи не переживаєте, що втратите чоловічу половину прихильників, ставши заміжньою дівчиною?

Трохи переживаю, але сім'я на даному етапі для мене важливіше. Я нікуди не подінуся, я як і раніше буду продовжувати радувати своїх шанувальників новими піснями, проектами. Я дуже вдячна своїм шанувальникам. Їх підтримку я відчуваю протягом усіх 20 років, як я співаю на сцені.

Аліна Гросу з нареченим Олександром

Аліна Гросу з нареченим Олександром

Як ваші батьки відреагували на рішення вийти заміж?

Батьки щасливі за нас. Вони були присутні, коли Саша зробив мені пропозицію. Думаю, вони були до цього готові.

Аліна, ви вже розкрили ім'я коханого - Олександр.

Сашко, Саня ... люблю його так називати. У нас було випадкове знайомство. Потім був етап дружби. Я зрозуміла, що ми на одній хвилі. Саша дуже талановитий. Він бізнесмен. Я їм дуже пишаюся. Для мене було важливо, щоб мій хлопець домагався все самостійно, а не за допомогою багатих батьків, наприклад.

Закохана пара

Розкажіть трохи про нього. Чим він вас підкорив і як зробив пропозицію?

Улюблений підготував мені великий красивий вірш, вручив шикарний букет квітів, і я розчулилася. І все це відбулося в новорічну ніч. Все було як в казці.

Чому вирішили грати весілля не в Україні, а в Італії?

Ми з Сашком романтики. Нам здалося, що це ідеальне місце для такого заходу, як весілля.

Розкрийте трохи деталей про свято. Уже обрали весільну сукню? Багато гостей плануєте запросити?

Весільна сукня ще в роботі. Я її шию, а не купую в весільному салоні. Планую поміняти 2 наряда. Будуть найближчі нам люди. У мене велика сім'я. Я бажаю, щоб всі були присутні в такий важливий для мене момент.

Аліна та Олександр

Чи готуєте клятвені визнання один одному?

"Твоей навеки стану..." - процитую слова зі своєї пісні. Буде все серйозно і по-дорослому.

Як майбутній чоловік ставиться до вашої роботи? Чи немає місця ревнощів, наприклад?

Ревнощі присутні, іноді навіть скандалили через партнерів, які з'являлися в моїх кліпах. Траплялося, що навіть не спілкувалися, але з часом Саша звик. Він розуміє, що це необхідна частина моєї роботи.

Два місяці тому у вас вийшло відразу три кліпи - трилогія "Дико любила Вову". Прем'єра збіглася з політичними змінами в Україні. Багатьох цікавить, про якого Вову йдеться в пісні?

Не можу сказати, що це просто збіг. Ми хайпанули, пісню багато проасоціювали з новим президентом України. З'явилися навіть вірусні ролики з Володимиром Зеленським та моєї композицією. Я завжди кажу так: це всього лише ім'я в даній композиції. У кожного є свій Вова, для якого він Бог. У когось тато, у когось чоловік або брат.

Аліна в образі черниці

У відео, які стали справжньою кіноісторією, ви постали в ролі черниці. Але образ вийшов провокаційний, тому потрапили під хвилю критики. Як реагували на хейтерів, які писали гидоти під відео?

Трилогія, в першу чергу, була зроблена для того, щоб піднести мене новою. Відтепер, я виступаю під новим ім'ям GROSU, мій образ черниці наголошує на тому, що я стала трохи стриманішою у своїх нарядах і поведінці. Все-таки скоро стану заміжньої дівчиною.

Аліна Гросу вже давно не "бджілка", як люблять писати і ЗМІ, і ваші підписники. Вас не ображає порівняння з маленькою Гросу і натяки на вульгарність у дорослих роботах (зокрема, після кліпу на пісню "Хочу я баса")?

Завжди викликає посмішку, коли бачу подібні порівняння. Не всі розуміють, що я не можу залишатися все життя в одному образі "Бджілки". Проте, глядачеві цікаві скандали, провокації. Я давала їм те, чого хотіли вони.

Ви обрали в житті два шляхи - співачки та актриси. Як вдається поєднувати два амплуа в собі? І що вам ближче все ж?

Прекрасно вдається. Я звикла вчити сценарій фільму на зйомках кліпу і навпаки. Ближче, напевно, кіно. Хочу реалізувати себе в цьому напрямку ще більше. Там я можу бути абсолютно різною.

Багатьох хвилює і те, де ж ви проживаєте в даний момент: в Україні чи Росії?

Живу там, де моє серце, де мої близькі рідні люди.

Що для вас значать Київ і Чернівці?

Чернівці - місто, в якому я народилася. Завжди сумую і намагаюся приїжджати в цей тепле затишне місто якомога частіше. Київ - другий рідний дім для мене. Саме в Києві я виросла, пішла в школу, там з'явилися мої найкращі друзі.

І на завершення розмови, трохи філософське питання: хотілося б змінити щось у вашому минулому або вчинити інакше?

Я нічого не хотіла б змінити в минулому. Неясно, яким би було майбутнє, якщо б я щось в ньому поміняла. Мене все влаштовує. Я щаслива бути такою, якою я стала і є сьогодні.

Юлія Абрамова

Нагадаємо, раніше Аліна Гросу з нареченим поділилися зворушливими фото з найромантичнішого міста.

Як повідомляв "Знай.uа", MONATIK показав Києву шоу світового рівня. На концерті був і Володимир Зеленський.

Також "Знай.uа" писав, що фітнес-тренер Марина Боржемська поділилася радісною новиною про зміни в особистому житті.