Популярна українська співачка, актриса і секс-символ Даша Астаф'єва часто ділиться з фанатами в Instagram фотографіями з життя і різних фотосесій. Нещодавно знаменитість похвалилася розкішним відео, позуючи в ролі циркачки 20-х років минулого століття. Так, артистка приміряла відверте блискуче боді з глибоким декольте і пір'їнками, а волосся вклала за допомогою гелю. Варто відзначити, що в такому яскравому образі Даша знялася для відомого київського благодійного проекту.

"Обожнюю
Без розуму від кожного, хто причетний до цієї історії ❣️", - трепетно підписала Астаф'єва. Фолловери залишилися в захваті: "Не втомлююся вами захоплюватися.І сила , і слабкість все в вас є.Вам немає рівних.Це не лестощі.", "Даша на всьому пострадянському просторі вам немає рівних😍", "Даша, це любов 💔", "Такий гарний образ ❤️❤️ Даша просто 🔥", "Ви просто 🔥", "Божествена😍".

Популярні новини зараз
Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Даша Астаф'єва показала селфі в дзеркалі, нанісши на обличчя грязеву маску і процитувала свого колишнього.

Також знаменитість показала дуже пікантний кадр зі зйомок фільму "Кошмарний директор або школа №5", де зіграє роль секретарки Аліни. Так, артистка кардинально змінила імідж, позуючи в образі сексуальної блондинки.

А ще Астаф'єва заінтригувала фанатів новим спільним знімком з телеведучим Олексієм Дурнєвим. Виявляється, артисти зіграють головні ролі в українській комедії "Продюсер", яка вийде на екрани 14 лютого.