Світлана Лобода у вівторок, 4 травня, представила довгоочікуваний кліп на трек "Куля-Дура", який відразу ж завоював серця її шанувальників.

В Instagram Світлана вирішила поділитися фото в образі звабливої Шахерезади з нового кліпу – неймовірно красивою і такою ж непохитною.

Артистка позувала в багатошаровому складному вбранні, який лише підкреслив достоїнства її фігури – глибоке декольте дало можливість оцінити розкішний бюст Світлани, а нескромно високий розріз – її ноги і оголені стрункі стегна.

На фото вона притримує руками, щедро прикрашеними перснями, капюшон шикарного вбрання. Рукава легкої бірюзової накидки щедро прикрашені паєтками, а блискуче плаття повторює контури тіла. Співачка задумливо дивиться в далечінь, а її яскравий макіяж з акцентом на очі робить образ просто магнетичним.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

"Читаю ваші коментарі з нашого нового кліпу… Радісно мені", - зізналася вона, "наразившись" на численні компліменти.

Шанувальники зірки стали навперебій ділитися своїми враженнями від відео і захоплюватися талантом і зовнішність Світлани.

"Красуня! Справжня морська німфа!", "Як завжди найкраща! Кліп 100 зірок!", "Ви прекрасні, Світлана! Браво!", "Ви як завжди на висоті, круто!", "Це бомба!", "Дуже красиво!", "Королева амазонок!", "Вам дуже йде цей образ. Богиня!", "Велич!", "Супер! Ви супер!" - не змогли стримати емоцій глядачі.

Нагадаємо, Лобода спокусила шанувальників коротеньким платтячком.

Раніше портал "Знай.иа" повідомляв, Лобода показала прес, але фанати його не побачили.

Також портал "Знай.иа" писав, що "беспощадная" Лобода показала, що робить за лаштунками.