Українська співачка Надя Дорофєєва поділилася новим знімком з колегою Олексієм Завгороднім (Позитивом). Про це передає Clutch.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

У неділю, 2 червня, Надя Дорофєєва та Позитив з групи Время и Стекло з'явилися на грандіозному заході. Дует виступив на Великому Весіллі 2019, яке проходила на Співочому полі в Києві. На офіційній сторінці в Instagram Дорофєєва опублікувала фото з колегою.

"А це ми вчора на #большаясвадьба", – написала Надя Дорофєєва.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

У коментарях підписники поділилися враженнями від виступу, а також зізналися, що були б раді, якщо це було справжнє весілля Дорофєєвої та Позитиву.

"Надя!! Найкрутіший образ! А #Дим, звичайно, фаворит цього літа і, думаю, стане класикою української поп-музики", "якби це була ваше весілля, шиппери б здохли", "Навіть не вистачає слів, щоб описати, наскільки ти красива, а Льошка так взагалі мовчу! Справжній EBOY", "Цей виступ просто кайф. Така атмосфера! Якже всім пощастило, хто був там. Виступ був феєрични. Ви запалили танцпол" – коментують шанувальники.

Нагадаємо, Надя Дорофєєва показала шматочок нового кліпу.

Раніше Знай.ua повідомляв, Могилевська приголомшила зізанням про стосунки з MONATIK.

Також Знай.uа писав, Дорофєєва у бікіні підставила тіло сонечку посеред Києва.