Гарячі чутки про нову вагітність, "дружній" роман з Лазарєвим і зайві кілограми - це далеко не всі чутки про популярну українську співачку Ані Лорак.

Зірка постійно потрапляє в епіцентр скандалів і обговорень. Черговий знімок співачки викликав у мережі хвилю обурення. Про це стало відомо завдяки новому посту в мережі Instagram.

Лорак виклала фото, де позує в машині на шляху до аеропорту. Увагу привернуло вбрання артистки: блакитні джинси, подовжена куртка і брендові туфлі.

І все б нічого, ось тільки неоднозначні "дірки" і потертості в області "п'ятої точки" на штанях Лорак викликали масу питань. Невже зайва вага підводить співачку і тісний наряд буквально розійшовся по швах у момент, коли Кароліна сідала в машину.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадаємо, Лорак здивувала змінами в житті: "Яким богам молитися?".

Як повідомляв Знай.uа Ані Лорак показала пупок і натякнула на переїзд з Росії: "Ви готові?".

Знай.uа писав, Кароль вразила фігурою в прозорій сукні, такого від неї не чекали: неземна жінка.