Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і добре схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила дуже відвертий кадр, позуючи в душі. Артистка ледь прикрила масивні груди руками, примірявши прозорі трусики із завищеною талією. Так, Настя порадувала шанувальників чудовою новиною: кліп Потапа "Константа", який продюсер подарував коханій перед весіллям, набрав 4 мільйона переглядів на короткий час.

"Бути разом у своєму власному світі ❤
4 000 000 переглядів #константа@realpotap ! Magic of love 😍", - поділилася емоціями Каменських. Фолловери не пройшли повз: "Така красива дівчина,є що показати крім оголених фото,навіщо на показ такі фото?! Це ж для двох,своє інтимне😌", "Трухани зачот😁", "Як не соромно? Ти ж заміжня! Аяяяяяяй", "Яка розкішна😍", "Так будьте разом у своєму власному світі. Ми тут до чого?", "Потап дозволяє такі фото виставляти 😱".

Популярні новини зараз
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє. Фанати ж почали гадати, що має статися і обговорювати дивну зачіску артистки.

Також знаменитість виклала новий знімок з Софійської площі у Києві, вбравшись у довге чорне плаття. Фанати ж почали переживати за артистку, адже вона виглядає хворобливо худою.

А ще Каменських поділилася радісною новиною - вона стане однією з членів журі у новому сезоні популярного українського проекту "X-Factor". Фанати ж відзначили, що Настя нагадує їм Анджеліну Джолі.