Відомий актор студї Квартал 95 та друг Володира Зеленського показав "відвертий поцілунок" із президентом на сцені, коли той іще займався акторським ремеслом.

Відповідним відео Євген Кошовий поділився на своїй сторінці у Іnstagram.

На кадрах Володимир Зеленський та Євген Кошовий, відповідно до ролей у гумористичному номері, цілуються "по-дорослому" на очах у тисяч глядачів.

"Надобраніч та гарних снів! Завжди будьте на позитиві", - написав Кошовий під відео.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

"Супер, найкращі друзі", "Дякую за позитивне відео", "Сміливо", - коментують публікацію актора шанувальники.

Нагадаємо, колишній колега Володимира Зеленського по студії Квартал 95 Євген Кошовий поділився враженнями від інавгурації нового президента та розповів про плани творчого колективу Квартал 95 після відходу його лідера.

Володимир Зеленський

Про це він розповів у інтерв'ю інформаційному агенству Новини України.

"Враження - бомба, особливо після його промови у Верховній Раді. Я думаю,що це, так би мовити, "найжирніша" промова від президента за всю історію України", - вважає друг та соратник слуги народу.

Кошовий прокоментував ініціативу Володимира Зеленського щодо розпуску Верховної Ради, яку він анонсував під час інавгурації.

"Люди його підтримали. А те, що депутати вважають свій розпуск неконституційним - я думаю, відірватися від "кормушки" не так легко. Тому вони не хочуть поступатися кріслам новим обличчям", - розповідає Кошовий.

Як повідомляв Знай.uа, відомий український гуморист та актор студії "Квартал 95" Євген Кошовий розповів про те, чи хтось з акторів студії вживав наркотичні речовини.

Також портал Знай.uа писав, Кошовий з "Кварталу 95" зробив гучну заяву після інавгурації Зеленського.