Рівно два тижні тому українська співачка Настя Каменських вийшла заміж за Потапа і з тих пір шанувальники не перестають гадати – чи вагітна улюблена виконавиця.

Це запитання зацікавило фанатів одразу після появи у соцмережах фото співачки в купальнику. З тої миті чутки про вагітність не переставали переслідувати Настю Каменських, а після повернення пари з відпочинку їх почали розпускати з подвійною силою.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Після весілля і романтичної подорожі Каменських вперше дала концерт на відкритті одного зі столичних нічних клубів та свій стан прокоментувала сама.

всі вже пишуть, що я вагітна. Але я не вагітна, я просто була в Туреччині і об'їлася, правда", - заявила Настя..

Зазначимо, що в Туреччині Потап і Настя Каменських проводили свій медовий місяць.

Популярні новини зараз
Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, Настя Каменських запросила шанувальників на побачення. Співачка показала нове відео, в якому звернулася до шанувальників: "Давайте почнемо це літо яскраво".

Як повідомляв портал Знай.ua, Потап і Настя відразу після весілля відправилися в медовий місяць до Туреччини.

Також Знай.ua писав, Потап показав, як готувався до весілля з Настею Каменських