У четвер, 23 травня, відбулося весілля найяскравішої пари українського шоу-бізнесу – Потапа і Насті Каменських. Шанувальники давно приписували знаменитостям роман, і ось, нарешті, їх підозри підтвердилися, і зоряний дует зіграв пишне весілля.

У ЗМІ і соцмережах вже кілька днів обговорюють весілля Потапа і Насті. І хоча знімати на території ресторану, де проходило свято, журналістам заборонили, зіркові гості самі все показали й розповіли. Не стали приховувати подробиці і новоспечене подружжя – і Потап і Настя, вони продовжують викладати фото зі свого свята. Проте, відразу ж після весілля молодята відправилися у медовий місяць, про що в суботу, 25 травня, повідомив Олексій на своїй сторінці в соцмережі.

А ось Настя Каменських показала на своїй сторінці показала миле фото, на якому вона з Потапом позує на пляжі. Відомо, що молодята відправилися в медовий місяць до Туреччини. Як видно на фото, артисти насолоджуються товариством одне одного і ніжно обнімаються, стоячи на яхті. Шанувальники в захваті від цієї публікації і засипають солодку парочку привітаннями та побажаннями. Багато фоловерів кажуть, що збулася мрія їхнього дитинства і зоряний дует нарешті одружилися.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Нагадаємо, рольові ігри Потапа і Насті Каменських потрапили на відео.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Каменських показала американцям справжню красу по-українськи.

Також портал "Знай.ua" писав, що Потап показав супер стильний весняний лук.