6 червня з'явилася інформація, що відомий російський продюсер Барі Алібасов, який отруївся токсичною рідиною, переписав заповіт.

Так, елітну нерухомість в Мерзляковському провулку Барі Карімович залишає своєму синові, якого також звуть Барі. Це дев'ятикімнатна квартира загальною площею 220 квадратних метрів з дорогим дизайнерським ремонтом, а також ще дві квартири в тому ж будинку площею близько 100 кв. м кожна.

Гурт "На-На" він назвав правовласниками творчої спадщини.

Як відомо, Баррі Алібасов випадково випив засіб для чищення труб. Медики, котрі прибули до продюсера, відправили його в Скліф. За словами піар-менеджера виконавця, наразі він знаходиться в реанімації. Години його відвідування обмежені.

Популярні новини зараз
Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб
Показати ще

Зазначимо, що у музиканта був сильний опік стравоходу. Хтось просто на столі в його квартирі залишив стакан, в якому була сильнодіюча речовина для промивання труб. Алібасов подумав, що це просто вода і випив отруту.

За словами його лікаря Віктора Шилова, з таким опіком і інтоксикацією можна впоратися і за місяць, але наслідки можуть позначатися набагато довше. Будь-яке отруєння припікаючою рідиною - це реанімаційний діагноз.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Нагадаємо, що насправді сталося з Барі Алібасовим: піар-менеджер артиста розкрив правду.

Як повідомляв Знай.uа, змії атакують людей на Львівщині: маленька дівчинка стала жертвою небезпечної істоти.