Нещодавно з'явилася інформація про те, що легендарний російський музикант, продюсер і композитор Барі Алібасов помер у Москві. Однак пізніше цю інформацію спростували. Піар-менеджер артиста заявив, що "це була чиясь провокація".

Про це пишуть місцеві ЗМІ.

Повідомлялося, що Баррі Алібасов помилково випив засіб для чищення труб. Лікарі, які приїхали до продюсера, відправили його в Скліф. За словами піар-менеджера виконавця, зараз він перебуває в реанімації. Години його відвідування обмежені.

Зазначимо, що у музиканта був сильний опік стравоходу. Хтось просто на столі в його квартирі залишив стакан, в якому була сильнодіюча речовина для промивання труб. Алібасов подумав, що це просто вода і випив отруту.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

За словами його лікаря Віктора Шилова, з таким опіком і інтоксикацією можна впоратися і за місяць, але наслідки можуть позначатися набагато довше. Будь-яке отруєння припікаючою рідиною - це реанімаційний діагноз.

Нагадаємо, однорічну доньку Кайлі Дженнер екстрено госпіталізували.

Як повідомляв Знай.uа, змії атакують людей на Львівщині: маленька дівчинка стала жертвою небезпечної істоти.

Знай.uа писав, на Львівщині у дитячих садках масово госпіталізують дітей.