В шлюборозлучному процесі голлівудських акторів Бреда Пітта і Анджеліни Джолі, які нещодавно офіційно отримали статус вільних, залишилися невеликі деталі.

Як передає The Sun, Пітт втомився від того, що Джолі довго збирає підписи і висунув їй ультиматум.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Пітт зажадав від неї "підписати документи про розлучення або виплатити йому грошову компенсацію".

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Ультиматум актора передали юристи Пітта.

"Він був неймовірно терплячим протягом всього процесу розлучення, незважаючи на те, що його неодноразово доводили до межі. Але нарешті йому набридло, і, хоча Бред відносно спокійний чоловік, він втомився від того, що Анджеліна затягує процес, який, як він тепер відчуває, став для неї майже грою", - стверджує інсайдер з близького кола Пітта.
Крім того, за словами інсайдера, Пітт в жаху від того, якщо не будуть рішучі заходи, то розлучення може затягнутися на довго. затягнеться ще на довгі місяці.

Анджеліна Джолі і Бред Пітт
Анджеліна Джолі і Бред Пітт

"У Бреда ніколи не було ультиматумів. Але він провів останні два з половиною роки, займаючись завершенням свого шлюбу, і він просто хоче назавжди покінчити з цим", - говорить інсайдер.

Нагадаємо, 13-річна дочка Пітта і Джолі готується до зміни статі

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Дочка Джолі і Пітта ледь врятувалася від серійного маніяка

Також Знай.ua" писав про те, що Пітт і Джолі закопали сокиру війни