Відома українська співачка і продюсер Наталя Могилевська, яка була задіяна в проекті "Кварталу 95" – "Ліга Сміху", часто ділиться з шанувальниками новинами свого життя і творчості в Instagram. Цього разу артистка поділилася з шанувальниками фото з Одеси, де проводила свій мотиваційний тренінг.

Читайте Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

На знімку Наталія позує в легкому літньому платтячку цікавого яскравого забарвлення. Вона сидить на шкіряному дивані з телефоном в руках і мило посміхається в камеру. Її волосся розпущене в красивій укладці, а на обличчі легкий макіяж. У підписі до фотографії Наталія подякувала шанувальникам за теплий прийом.

"Спасибі, Одеса, за теплий прийом. Дякую за ваші чудові відгуки після тренінгу. Я починаю писати нову книгу. Вірю, що це того варте. Люблю!", - написала артистка. А її фанати почали активно коментувати нову публікацію. Шанувальники в захваті від образу Наталії і засипають її компліментами в коментарях до фото.

Популярні новини зараз
ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Нагадаємо, Могилевська шокувала шанувальників дивним захопленням.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Могилевська показала найрідніших.

Також портал "Знай.ua" писав, що Могилевська без спідньої білизни показала "фінальний номер".