Відома українська співачка і продюсер Наталя Могилевська, яка була задіяна в проекті "Кварталу 95" – "Ліга Сміху", часто ділиться з шанувальниками новинами свого життя і творчості в Instagram. Цього разу артистка поділилася з шанувальниками архівним фото, на якому позує на шкільній лінійці з мікрофоном в одній руці, і з кубком в інший.

Цю фотографію і підпис до неї Могилевська присвятила святу Останнього дзвоника, який в ці дні проходить у багатьох українських школах. Наталія побажала випускникам реалізації задуманих планів, а тим, хто продовжує навчається – крутих і незабутніх канікул, які стартують після останнього дзвінка.

У підписі до фотографії артистка написала: "В школах стартувала низка останніх дзвінків, і я вітаю всіх учнів! Всім, хто продовжує навчатися, бажаю крутих і незабутніх канікул, а випускникам – реалізації задуманих планів і успіхів! Вчіться і ніколи не зупиняйтеся. P. S. Всіх, хто залишається на літо в Києві, моя школа @talantschool запрошує на денний літній табір! Ми приготували творчі уроки і навчальну розважальну програму!".

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Нагадаємо, Могилевська шокувала шанувальників дивним захопленням.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Могилевська показала найрідніших.

Також портал "Знай.ua" писав, що Могилевська без спідньої білизни показала "фінальний номер".