31-річна американська поп-діва барбадоського походження Ріанна (Робін Ріанна Фенті) визнана найбагатшою жінкою в світі музики за версією журналу Forbes. Видання оцінило її майно в 600 мільйонів доларів.

Сьогодні мільйонерка насолоджується розкішним відпочинком в Італії. Однак, не одна, а з коханим – сином мільярдера Хассан Джамілем та його рідними.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Ріанна і Хассан Джаміль потрапили в об'єктиви папараці. Як видно з фото, які появились в мережі, "солодка парочка" не соромиться проявляти один до одного почуття. Закохані насолодилися прогулянкою на човні, а після пообідали в ресторані Lo Scoglio в Нера, Неаполь.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Ріанна, напевне, уже давно знайома з близькими мільйонера, адже веде вона себе з ними дуже розкуто.

Виглядала поп-діва чудово в білому міні-плаття з рюшами і спущеними плечима. Коли парочка сходила з човна, Хассан, як справжній джентльмен, подав руку Ріанні.

Хассан Джаміль - бізнесмен з Саудівської Аравії. Розлучений і походить з однієї з найбагатших сімей у світі, будучи спадкоємцем підприємця Абдула Латіфа Джаміля, засновника диверсифікованого бізнесу в ОАЕ, зі станом в 2,2 мільярда доларів. Відомо, що до Ріанни магнат зустрічався з британською супермоделлю Наомі Кемпбелл.

Про роман Ріанни і Джаміля заговорили в 2017. Однак, пара ніколи не підтверджувала свої стосунки, хоча Ріанна часто говорить в інтерв'ю, що раніше не зустрічала людину, якій могла б присвятити весь свій час.

Нагадаємо, Forbes назвав ім'я найбагатшої співачки в світі – нею стала Ріанна, обігнавши навіть Мадонну, Селін Діон і Бейонсе.

Як повідомляв портал Знай.ua, гаряча Ріанна ошелешила шанувальників серією спокусливих знімків

Також Знай.ua писав, Ріанна стала жертвою хакерської атаки