Відома барбадоська співачка напрямку R&B Ріанна черговий раз стала жертвою хакерської атаки. Невідомо, хто зламав особисті дані артистки – занадто віддані фанати, чи любителі скандалів.

Але тим не менш у мережу злили фото, де темношкіра красуня – у чому мати народила. Позує вона, швидше за все, у музичній студії, хто робив відверті знімки поки що невідомо.

Цікаво, що Ріанна вже не вперше в епіцентрі скандалів. Свого часу вона повстала проти режиму президента США Дональда Трампа і навіть заборонила йому використовувати свої пісні під будь-яким приводом.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

До іміджу артисти також завжди прикута увага. Навіть коли вона суттєво набирала вагу, не переставала носити відкриті вбрання, чим викликала різне ставлення – від шквалу критики до захоплення.

Дивіться: Rihanna - Diamonds

Нагадаємо, розкрито нові подробиці смерті легенди 90-х - радянського і російського музиканта Євгенія Осіна. Як повідомляв "Знай.ua", Джастін Бібер показав таємну дружину. Також "Знай.ua" писав, Кейт Міддлтон почала пити.