Українська виконавиця Настя Каменських, яка зараз виступає під творчим псевдонімом NK, продовжує радувати шанувальників новими піснями і кліпами, а ще фотографіями на своїй сторінці в Instagram. Цього разу українська співачка опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі сексуальне фото, яке викликало безліч обговорень у коментарях.

Читайте Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

На фотографії Каменських позує в одних лише трусиках-стрінгах. Артистка плаває у басейні з кришталево чистою водою на надувному матраці. Вона лежить на животі, приховуючи груди, але при цьому підставивши попу сонечку. Разом з Настею на матраці плаває і їх з Потапом песик. У підписі до фотографії Каменських написала: "Спасибі тобі, мій @realpotap за все в моєму житті... я так по-справжньому щаслива, навіть не уявляєш".

Шанувальники не пройшли повз такого гарячого фото Насті, і почали активно його коментувати. Одним знімок сподобався, і вони засинають зірку компліментами, але є й ті, хто вважає, що артистці не варто викладати такі фото.

Популярні новини зараз
"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги
Показати ще

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим зухвалим фото.