Вікторія Смеюха – учасниця групи Неангели, не приховує, що має конфлікти зі своєю партнеркою по колективу Славою Камінської.

Про те, як гасять конфлікти і колишньому сусідстві, Вікторія розповіла в передачі “Зірковий шлях” на каналі “Україна”.

“Ми навіть жили в перші моменти з нею, тому що у мене в якийсь момент квартири не стало, тому що я пішла від колишнього продюсера, і мені треба було все поміняти. Мені Слава допомагала в плані житла, ми з нею 2 тижні жили разом, тоді впізнали один одного більше. Нам було цікаво разом, тому що, то чого їй хотілося, того й мені, ми могли це обговорити, могли один одному допомогти”, -
каже співачка.

Але ті безтурботні часи Віка згадує з посмішкою. Адже зараз стосунки обох співачок суто ділові. Обидві не раз дозволяли собі лаятися прямо на камери.

Популярні новини зараз
Українцям пенсійного віку нададуть тимчасову допомогу: які документи потрібно подати ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа
Показати ще

Конфлікти зі Славою ні для кого не секрет, про причини, чому сваряться, і як залагоджують конфлікти, Вікторія розповіла наступне: “Не хочу говорити, що Слава була не права, тому що у всіх конфліктах винні обидва. Це як в будь-якій парі, мені здається, подружньій. Тому що завжди є якісь непорозуміння. Головне поступатися, безумовно, головне – бути мудрішими”.

Також Вікторія стверджує, що півторарічна перерва у творчості їх дуету пішла обом на користь. У кожної був час зайнятися особистими справами. І багато чого переосмислити.

Нагадаємо, Слава Камінська в ляльковому образі запропонувала шанувальникам пограти.

Раніше Знай.uа повідомляв, Слава Камінська зізналася, як їй пропонували позбавити людину життя.

Також Знай.uа писав, Слава Камінська проміняла чоловіка-красеня на російського шоумена.