Відомому російському продюсеру і музиканту Барі Алібасову поставили діагноз і він не збігається з тим, про що говорили раніше.

Про це пишуть російські ЗМІ.

Як відомом, Алібасов досі знаходиться в реанімації. Усі говорили, що знаменитість отруївся засобом "Крот".

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку
Показати ще

Однак, як стало відомо, 72-річному Алібасову поставили діагноз "делірій", іншими словами у нього розвинулася "біла гарячка".

Таким чином Барі Алібасова якийсь час не можуть виписати з лікарні і справа вже не лише в опіках стравоходу і шлунка. Інші подробиці поки не повідомляються.

Як відомо, 4 червня Алібасова екстрено госпіталізували після того, як він ковтнув засіб для прочищення труб "Крот". Він отримав четверту ступінь опіку шлунка.

Увесь цей час Алібасов знаходиться у важкому стані. Його мали прооперувати, однак лікарі заявили, що цього поки що робити не можна.

Нагадаємо, син Барі Алібасова розповів моторошні подробиці отруєння батька.

Як повідомляв Знай.uа в мережі опублікували знімки з похорону Барі Алібасова.

Знай.uа писав, дружина Барі Алібасова має намір помститися за чоловіка.