Донька зірки студії Квартал 95 Євгена Кошового Варвара вразила зворушливим співом на вокальному проекті "Голос. Діти-5". В ефір вийшло в неділю, 9 червня.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

11-річна Варвара Кошова виступила в третьому ефірі п'ятого сезону проекту з піснею Крістіни Агілери Fall In Line. Своїм співом дівчинка викликала в залі бурхливі емоції. Кадри виступу з'явилися на відеохостингу YouTube.

Талановита дівчинка своїми потужними вокальними даними змогла заслужити розташування всіх членів журі ще з перших нот. До неї повернулися Джамала, DZIDZIO і група "Час і скло".

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Варвара Кошова була вражена тим, що до неї повернулися всі члени журі і розплакалася прямо під час виконання пісні. Батько також не зміг стримати емоцій і зі сльозами на очах спостерігав за виступом своєї дитини.

Варвара, звичайно ж, пройшла далі. Вона вислухала похвалу від суддів проекту і вибрала для продовження в шоу своїм зірковим тренером Джамалу.

Раніше повідомлялося, що нещодавно в офіційному Instagram телеканалу "1+1" з'явився уривок третього випуску проекту, де виступила старша дочка популярного коміка та нового ведучого "Квартал 95" Євгена Кошового, Варвара. Варто відзначити, що дівчинка приходить на шоу не вперше, а також брала участь у "Лізі Сміху" і "Розсміши коміка. Діти".

Нагадаємо, Кошовий жорстко пройшовся по партії Савченко.

Як повідомляв Знай. ua, Кошовий показав українцям підставу від Вакарчука.

Також Знай. ua писав, що Квартал 95 без Зеленського торкнув українців відвертим зізнанням.