Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила розкішний кадр, отримавши чергову російську нагороду на премії МУЗ-ТВ 2019. Так, артистка красувалася на червоній килимовій доріжці в незвичайній коротенькій срібній сукні з широкими рукавами і глибоким декольте від культового бренду Balmain, перемігши в номінації "Краща виконавиця".

"Обожнюю цей style 🔥", - лаконічно підписала Лобода. Фолловери ж розділилися на два табори, і якщо одні залишилися в захваті, то інші взялися критикувати: "Світлана мені подобається як співачка. А ось плаття дурне з дебільними рукавами ... тільки спотворює її.😜", "По-моєму вбрання чимось схоже з тарілкою Музтв", "Треба було рукава відрізати..❤️", "Прям як тарілка)", "Блін, плаття круте, але ось рукава трохи бентежать 😸".

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати "Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще