Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила яскраве відео з премії МУЗ-ТВ 2019, де перемогла в номінації "Краща виконавиця". Так, артистка прийшла на церемонію зі старшою донькою Євангеліною і продюсером Нателлою Крапівіною, вийшовши на сцену в розкішному коротенькому платті з глибоким декольте від культового бренду Balmain.

"поїхала писати Альбом👻❤️🔥", - порадувала новиною Лобода. Фолловери не пройшли повз: "Ви просто 🔥🔥🔥Це реально заслужена тарілка .Я від усієї душі вітаю вас 👍🍾🎉💐", "Красуня😍😍😍😍🤗🤗🤗", "найкраща. Так тримати👍😍👏👏👏❤", "Ну красуня, суперзірка це точно, одна хода чого варта 😍👏👏👏", "Звідки стільки харизматичної енергії? Точно суперзірка".

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю "Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам Мобілізація з 18 травня: кого чекає посилена увага Нові тарифи залишать без заощаджень: як зміняться платіжки за вивіз сміття
Показати ще

Раніше "Знай.ua" розповідав про те, що Світлана Лобода виклала дуже зворушливе фото вагітної себе і зізналася в любові молодшій доньці Тільді.

Також знаменитість виклала спільне селфі з Аллою Пугачовою і зізналася, що захоплюється нею.

А ще артистка у шкіряній сукні показала фанатам уривки з інтерв'ю, в якому розповіла про свої уподобання в музиці та кіно.