Відома українська актриса, Народна артистка України Ольга Сумська частенько радує своїх шанувальників новинами зі свого життя. Актриса впевнений користувач Instagram і не забуває публікувати фото зі свого життя в мережі. Цього разу зірка поділилася з підписниками фото, на яких вона позує у неймовірно красивому платті.

Читайте Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

На фото Ольгу Сумську можна побачити у довгій золотистій сукні з поясом і широкими рукавами. На одному з фото актриса зображена, сидячи в кріслі, а на другому вона вже стоїть на сходинках в місці, схожому на палац. Геолокація до фотографій і відео свідчить про те, що вони були зроблені в Одесі на Потьомкінських сходах.

У підписі до публікації Ольга Сумська написала: "Спасибі вам, наші дорогі одесити! Концерт був просто неймовірним! А ми з вами зустрінемося у прекрасній Одесі вже 8 липня на виставі #майстеримаргарита!".

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Нагадаємо, Ольга Сумська засвітилася в компанії Володимира Зеленського.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Ольга Сумська показала себе 20-річну.

Також портал "Знай.uа" писав, що Сумська повернулася до найвідомішого образу.