Відома українська актриса, Народна артистка України Ольга Сумська частенько радує своїх шанувальників новинами зі свого життя. Актриса впевнений користувач Instagram і не забуває публікувати фото зі свого життя в мережі. Цього разу зірка поділилася з підписниками знімком зі своїм пластичним хірургом, яке було зроблено в клініці пластичної хірургії і омолодження.

На фотографіях, які з'явилися на сторінці Ольги Сумської, вона постала на огляд публіки в стильному образі, стоячи поруч зі своїм пластичним хірургом Павлом Денищуком. Актриса відвідала клініку пластичної хірургії і омолодження, в якій працює її лікар, однак не уточнила, яку саме процедуру робила. Водночас вона розповіла про свого улюбленого лікаря і акцію, яка проходить в клініці.

Як видно на знімках, Ольга Сумська позує в чорному вбранні – кофті і штанях, поверх якого накинула довге сіре пальто-піджак. На ногах актриси білі кросівки. Волосся зірки розпущене і красиво укладене, а на її обличчі яскравий макіяж. У підписі до фотографії, Ольга Сумська розповіла про клініку і улюбленому лікаря.

"Кожен візит до нашого прекрасного Павла Андрійовича Денищука @doctor_denyshchuk дарує радість і гарний вигляд! Головне – дотримати міру, а @doctor_denyshchuk поганого не порадить, маючи величезний досвід! А ще в клініці @anacosmo_clinic зараз розіграш 10 000 грн на процедури схуднення! Переходьте за посиланням і вигравайте! Всім гарного дня!", - написала актриса.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Така публікація не залишилася без уваги фанатів, шанувальники артистки прийшли в захват від фото і буквально засипали її компліментами в коментарях, а деякі навіть подякували актрисі за контакти клініки. Інші ж почали обговорювати можливі процедури, які робить Ольга в цій клініці.

Нагадаємо, Ольга Сумська засвітилася в компанії Володимира Зеленського.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Ольга Сумська показала себе 20-річну.

Також портал "Знай.uа" писав, що Сумська повернулася до найвідомішого образу.