Білоруський співак Леонардо помер у віці 35 років просто на сцені під час репетиції.

У понеділок, 10 червня, стало відомо про раптову смерть популярного білоруського артиста Леонардо (справжнє ім'я Василь Бущик, - ред.). Про це пише видання Сlutch.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Бущику було всього 35 років, а новина про смерть стала справжньою несподіванкою для шанувальників.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

"Лео проводив презентацію в санаторії Придніпровський, який знаходиться в Рогачевському районі. Під час презентації все і сталося. Він взяв мікрофон - і впав на підлогу без свідомості. Перестав дихати", - розповів помічник Леонардо Едгар Ширко.

На місце події приїхала бригада швидкої допомоги, проте допомогти артистові вони не змогли. До цього лікарі санаторію безрезультатно намагалися реанімувати співака.

Причина смерті Васіліся Бущика досі невідома. Він помер під час репетиції, прямо на сцені. За версією знайомих, популярний виконавець міг загинути внаслідок удару струмом від проводів або апаратури. Експерти в даний момент намагаються розкрити справжню причину загибелі Леонардо.

Нагадаємо, у загибелі Кобзона виявили містичний слід циганки.

Як повідомляв Знай.uа, вдова Децла загриміла в секту чи зійшла з розуму.

Знай.uа писав, що у Франції помер філософ і письменник Мішель Серр.