Недавно співачка Настя Каменських повернулася з медового місяця, в який радувала своїх фанатів безліччю фото з відпочинку із Потапом. Зараз артистка знаходиться вже на іншому пляжі. Відомо, що вона на "Ібіці" в Одесі. Відповідне фото в спокусливому білому бікіні із еротично виставленим язиком Настя додала на свою сторінку в Instagram.

У підписі Каменських йдеться, що в Одесу вона приїхала з концертом. При цьому, вважає потрібним знаходити час і для себе - оскільки це головна умова її мотиваційного челленджу #обіцяюзаліто.

"Як там ваше літо? Моє у повному розпалі! ☀☀️☀️ В першу чергу, я не забуваю про своє списки цілей і обіцянок в рамках челлендж #обіцяюзаліто, мета якого мотивувати вас на нові звершення", - зазначила артистка.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Каменських додала, що однією з її цілей в рамках челленджу - знаходити час на себе, навіть при щільному графіку. І у той день в неї це вдалось зробити.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Цей тиждень у мене дуже насичений і кожен день виступу: Київ, Умань, а вже сьогодні Одеса! І такий графік у мене на найближчі три місяці 🔥 Крім того, я регулярно займаюся у спортзалі, готую нові цікаві проекти і створюю для вас нову музику 🎶 Але літо адже створено і для того, щоб ним насолоджуватися, чи не так? Тому намагаюся знаходити час для того, щоб просто поніжитися на сонечку і покайфувати😉 В моєму списки ще багато цілей і обов'язково буду ділитися з вами результатами ❤️ Приєднуйтесь і ви до челлендж #обіцяюзаліто і будемо разом йти до цілей", - написала Каменських у пості.

Нагадаємо, Поки Потап обідає, голу Каменських пестить волохатий шанувальник

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Вміст рота голої Каменських зіпсував усім настрій

Також Знай.ua" писав про те, що Каменських жорстко дісталося від новоспеченого чоловіка