Відомий український виконавець Олексій Потапенко після шикарного весілля з Настею Каменських зізнався, що зберіг довірчі і нормальні стосунки зі своєю колишньою дружиною Іриною Горовою.

Відомо, що Ірина та її загальний з Потапом син були серед тих, кого запросили на весілля Насті і Потапа. Про це стало відомо завдяки оповіданням Потапа телеведучій Каті Осадчій у програмі "Світське життя".

весілля Потапа і Насті Каменських
весілля Потапа і Насті Каменських

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Потап зізнався, що з колишньою дружиною їх пов'язує спільна дитина і спільна робота - 10-річний Андрій і його мати були серед тих, кого запросили на весілля зірок. Саме тому навіть після розлучення екс-подружжя ведуть себе як цивілізовані люди.

Популярні новини зараз
Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Найлегше посваритися, розійтися, побити горшки. А ми працюємо разом, поважаємо один одного. Вона - мати мого сина і завжди так буде. До неї у мене завжди буде шанобливе ставлення", - розповів артист.

Потап вдячний Ірині, що вона не стала передчасно робити надбанням гласності його роман з Каменських.

"Треба віддати належне Ірині. Для Ірини було дуже важливо не виносити стосунки на людей. Це не дипломатія, це дружба. Так ми вже родичі", - заявив Потап.

Нагадаємо, спокуслива Каменських оголила булочки не для Потапа.

Як повідомляв Знай.uа Потап розповів, як зраджував дружині з Каменських: "Хотілося зробити це раніше".

Знай.uа писав, українська королівська сім'я: Потап і Каменських показали приклад справжнього кохання.