Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова, яка зі шкіри геть лізе, щоб продемонструвати в мережі свою "розкішне життя", все частіше розчаровує фоловерів своїми публікаціями в Instagram. Цього разу Настя вирішила показати шанувальникам відео в дивному образі на яхті.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Як видно на відео, балерина позує на кормі яхти, звичайно ж в шпагаті. Волочкова розчахнулася ногами на бортики, і тримається ха них руками. На ній стара футболка і рвані пошарпані джинси. У підписі до фотографії Анастасія написала: "Анапа! Королева шпагату хоче до вас повернутися! Стільки позитиву!". Фоловерів не змогли оцінити старання старої балерини, оскільки вона відключила можливість коментувати своїх постів.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, Волочкова з'їла букети, які отримала на 8 Березня.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Волочкова похвалилася подарунками з Криму.

Також портал "Знай.ua" писав, що Волочкова в купальнику пом'яла сніг шпагатом.