Лідер відомого гурту Rammstein Тілль Ліндеманн зламав щелепу одному з гостей готелю, у якому зупинилися німецькі музиканти.

Інцидент стався у фешенебельному готелі Мюнхена, повідомила газета Das Bild.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!
Інцидент стався в готелі під назвою Bayerischer Hof. Тілль Ліндеманн в той час відпочивав у барі готелю разом зі знайомим та подругою, яку звуть Лана. До фронтмена Rammstein підійшов чоловік, який також зупинився в цьому готелі й попросив зробити спільне фото й автограф. Тілль Ліндеманн відмовив.

Тілль Ліндеманн
Тілль Ліндеманн

Фанатом виявився 54-річний житель Гамбурга. Повідомляється, що шанувальник не вгамовувався і вже в барі почав ображати Лану. Ліндеманн хотів примусити його вибачитися перед жінкою, внаслідок чого зав'язалася бійка.

Тілль Ліндеманн
Тілль Ліндеманн

Фронтмен Rammstein вдарив кривдника ліктем в обличчя, після чого той одразу ж впав. Працівники готелю викликали поліцію. За інформацією видання, чоловік отримав перелом щелепи. У поліції уточнили, що до них поступила заява від потерпілого про нанесення тілесних ушкоджень. Сам Ліндеманн поки не прокоментував те, що трапилося.

Нагадаємо, що Ліндеманн зворушливо зізнався Лободі в коханні: "Привітав і маму, і доньку".

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Тіль Ліндеманн з Rammstein хотів заплатити штраф за білоруса: справа у відвертому відео.

Також портал "Знай.uа" писав, що Лобода вирішила натякнути на роман з Тіллем Ліндеманном, адже дочці Тільді, передбачуваним батьком якої він і є, зовсім нещодавно виповнився рік.