Німецька легендарна індастріал-матал група Rammstein через десять років мовчання випустила свій сьомий студійний альбом. В його підтримку колектив відправиться в тур.

Альбом не має назви, а на його обкладинці красується лише сірник. Для туру групі виготовили 1,5 тонну багатометрову сірник, яка буде супроводжувати групу з ряду країн.

Про це повідомили в Twitter групи.

Величезний символ безіменного альбому буде закріплений на фурі і видно кожному фанату. Вантажівка із сірником проїде по німецьким, австрійським, бельгійським, нідерландським містах.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України
Показати ще

Відомо, що всього в новий довгоочікуваний альбом увійшло 11 треків. При цьому дві пісні з нього Deutschland і Radio вже були подані раніше.

Безіменний альбом – перший студійний запис групи за останні десять років. Так, останнім треком, який був записаний в студії від цього був Liebe ist für alle da, який вийшов 16 жовтня 2009 року.

Нагадаємо, довгоочікуваний альбом Rammstein злили в мережу за два дні до релізу.

Як повідомляв Знай. ua, легендарні Rammstein випустили безіменний альбом.

Знай. ua писав, що Rammstein зазвучав на українських бандурі та акордеоні.