Німецька популярна індастріал-метал-група Rammstein нарешті випустила свій сьомий студійний альбом. Він не має назви.

Всього в новий довгоочікуваний альбом увійшло 11 треків. При цьому дві пісні з нього Deutschland і Radio вже були подані раніше.

Безіменний альбом – перший студійний запис групи за останні десять років. Так, останнім треком, який був записаний в студії від цього був Liebe ist für alle da, який вийшов 16 жовтня 2009 року.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

З п'ятниці, 17 травня, по містах Німеччини буде їздити вантажівка Rammstein в підтримку альбому. Шанувальники зможуть не лише послухати нові треки, але й виграти квитки на стадіонний тур.

При цьому за кілька днів до офіційного релізу, новий альбом німецької метал-гурту Rammstein злили в мережу. Правовласники заявили про видалення нового лонгплея, який з'явився в інтернеті з порушенням авторських прав.

Нагадаємо, нафарбований Тілль Ліндеманн показав, як займатися любов'ю з радіоприймачем.

Як повідомляв Знай. ua, довгоочікуваний альбом Rammstein злили в мережу за два дні до релізу.

Знай. ua писав, що незважаючи на обіцянки, Rammstein зробили це.