Популярний український інструментальний дует B&B Project виконав композиції всесвітньо відомої німецької групи Rammstein на бандурі і кнопковому акордеоні.

Молоді артисти опублікували ролик авторського виконання на своєму YouTube-каналі.

Музиканти записали попурі з пісень Deutschland, Du Hast, Меіп Herz Brennt, Sonne. У ролику учасники дуету позують на тлі занедбаного будинку і футуристичних конструкцій.

"Група B & B Project зіграла попурі з відомих пісень групи Рамштайн на народних інструментах: бандурі і кнпковому акордеоні." написали артисти під відео

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

B & B Project (Bandura & Button Accordion) - український колектив, основною метою якого є популяризація українських народних інструментів, бандури та баяна (кнопковий акордеон) шляхом пошуку і виконання нового, сучасного репертуару.

Нагадаємо, що німецький рок-гурт Rammstein, який не так давно наробив галасу на весь світ з історичним кліпом Deutschland, випустив і презентував не менш скандальний відеоряд на пісню Radio, де німкені займаються сексом з приймачами, моляться на радіо і виховують радіо в якості своїх дітей. Чорно-білий кліп в стилі "ретро" з глибоким соціальним підтекстом, де Ліндеманн нафарбувався і виконав новий сингл. Фанати радіють і очікують продовження у вигляді альбому, який "Рамми" презентують зовсім скоро.

Тілль Ліндеманн
Тілль Ліндеманн

Пісня Radio присвячена радіо як засобу передачі інформації, можливості отримати якийсь "ковток свободи" у світі, повному обмежень. Сюжет кліпу розгортається в Берліні минулого століття. Швидше за все, мова про 50-60-х роках, так як в ролику фігурують радіоли і приймачі Carmen (1953-54), Transito (1960-ті), а також присутні натяки на повну милитаризациию і цензуру, притаманну того часу.

Як раніше повідомляв "Знай.uа", в Омську паровозик катає дітей під Rammstein.

Також "Знай.uа" писав про те, що гола Лобода виставила Ліндеманну "рахунок".