Німецька група Rammstein після першого за сім років кліпу на трек Deutschland опублікувала фрагмент ще одного музичного відео на пісню Radio з майбутнього альбому. Трейлер опублікований на офіційному каналі Rammstein в YouTube.

В чорно-білому 26-секундному ролику показано кількох людей, які налаштовують якусь радіотехніку. Закінчується відео логотипом групи і датою виходу кліпу - 26 квітня. В описі до ролика група повідомила, що прем'єра відбудеться в 11:00 (13:00 за київським часом). Вихід нового альбому Rammstein запланований на 17 травня 2019 року. Це буде перший повноформатний студійний реліз групи за майже десять років, так як останній альбом - Liebe ist für alle da - вийшов 16 жовтня 2009 року.

Нагадаємо, німецька рок-група Rammstein опублікувала 18 новий тизер свого майбутнього альбому. На ньому показана чорно-біла зйомка якоїсь міської площі.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

На кадрах впізнали Каховську площу, яка розташована в Херсоні. Її також називають "Три багнети".

В 2018 радянський монумент був знятий. У відео групи місце закрили за допомогою сірника, але воно все одно легко впізнається.

Цікаву деталь помітив житель Херсона Сергій Дзюман. Устин Данчук, керівник Першої херсонської кіношколи, порівняв тизер з Google Maps, і зробив детальну оцінку місцевості.

"Відео знято з дрона, швидше за все зі стоків куплено, бо і кут інший, ніж на карті", - пишуть в мережі.

Варто нагадати, що Лідер німецької групи Rammstein Тілль Ліндеманн розповів про відносини, які пов'язують його з співачкою Світланою Лободою. Виконавиця у травні 2018 року вдруге стала мамою. Але Лобода тримає в секреті, хто батько дитини. Шанувальники припускають, що тато дівчинки - німецький музикант Тілль Ліндеманн.

Журнал "Жара magazine" запитав прямо у Ліндеманна про його стосунки зі Світланою Лободою. Сівачку в грудні 2018 року бачили на його концерті в Москві, після якого вони разом поїхали в невідомому напрямку.

Нагадаємо, Ліндеманн зробив те, на що не наважувався 10 років

Як раніше повідомляв "Знай.uа", Омську паровозик катає дітей під Rammstein

Також Знай.uа" писав про те, що Гола Лобода виставила Линдеманну "рахунок"