Відома українська співачка Віра Брежнєва, дружина Костянтина Меладзе, яка нині часто виступає в Росії, поділилася з фоловерів в Instagram незвичайним фото. Знаменитість виставила провокаційне фото без штанів.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Віра Брежнєва
Віра Брежнєва

На фото видно, що знаменитість прийшла на офіційний захід тільки в чорному купальнику і шкірянці в тон. Агресивний образ доповнюють масивні сережки і босоніжки на шпильці. Зовнішній вид знаменитості викликав бурхливе обговорення в мережі, повідомляє портал Politeka.

Популярні новини зараз
На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Шанувальники в коментарях миттєво відгукнулися і їх відгуки були діаметрально протилежними:

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Вже не знають, чим привабити публіку. Хіба що своїми дупами", "Убозтво", "Немає слів для захоплення Вами... У вас сяє не тільки зовнішня, але найважливіше внутрішня краса душі.", "Ось порода відчувається у всьому. Подача себе і внутрішнього світу на 10000000 %. Розкіш і грація - це ви", " Ти просто зажрата хохлушка. Це некрасиво в плані д*па.Вам подобається - вдома хоч гола. Це не означає, що потрібно дивитися всім"

"Тут немає ніякої розпусти абсолютно. Не знаю кому як, а мені до душі", "Ви не просто красива жінка,але ви і талант,причому дуже красивий талант", "Чому дивуватися - вся сцена в трусах ходить, а Вірі гріх їх не одягнути з такими даними", "Сподіваюся, Костянтин знає, як йому пощастило в житті", "Спідницю забула вдома", "Вже не той вік що б так одягатися", "Все одно Лобода цікавіша, і без оголення", "В труселях за столом сидіти негарно", "Богиня".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Віра Брежнєва поділилася в Instagram спільним знімком з 17-річною дочкою Сонею. Шанувальники не одразу зрозуміли, де мама, а де донька, адже вони схожі між собою, як дві краплі води.

Також знаменитість показала спільний знімок з Джастіном Бібером і його нареченою Хейлі Болдуін.