Українська співачка Наталя Валевська опублікувала лякаюче фото в своєму Instagram. Про це передає Clutch.

Взимку цього року Наталя Валевська зізналася, що її найбільша мрія у житті стати матір'ю, але за станом здоров'я вона має деякі проблеми з зачаттям. Так, в лютому вона перенесла кілька операцій, які повинні були допомогти їй здійснити свою заповітну мрію. Вчора, 12 червня, Валевська повідомила, що на неї чекає ще одне болюче випробування.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Сьогодні, 13 червня, Наталія Валевська опублікувала у своєму Instagram новий знімок, який виглядає досить лякаюче. На фото співачка лежить без свідомості на лікарняній кушетці. На щастя, в публікації вона запевнила, що з нею все добре і операція пройшла успішно.

Популярні новини зараз
Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."
Показати ще

"Господь милостивий! Дякую всьому медичному персоналу. Рухаємось далі!", — написала Наталя.

Шанувальники почали бажати співачці якнайшвидшого одужання: "Благослови Господи вас","Все буде добре, ви дуже сильна Наташ, ми з вами", "Все буде добре тримаю за вас кулаки", "Обов'язково Все вийде! По своєму досвіду можу сказати, порадити: моліться Діві Марії і носіть пояс Богородиці не знімаючи, зав'яжіть його собі на тілі на талії і носіть", "Ще зовсім трішки і завершитися все щасливо. Вірте, тільки вірте!".

Нагадаємо, Віра Брежнєва виставила дуже відверті кадри, позуючи лише у чорному боді.

Раніше Знай.uа повідомляв, Астаф'єва показала розкішне тіло київським метро.

Також Знай.uа писав, Валевська перенесла ще одну важку операцію.