Відома українська співачка Тіна Кароль на своїй сторінці в Instagram часто тішить своїх фанатів новими фото та відео. При цьому ділиться з шанувальниками не лише постановочними світлинами з фотосесій, а й улюбленими цитатами та власними роздумами і важливими зауваженнями. Та цього разу на сторінці зірки з’явився пікантний кадр. На ньому Тіна показала себе в сміливому образі, інформує Politeka.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Тіна Кароль виставила на показ себе у незвичному й водночас сміливому образі. Звісно, не обійшлося без пікантної родзинки. Артистка дуже вигідно підкреслила свою красу, а фанати прийшли у повний захват від її знімка. Напевно з несподіванки, бо на фото Тіна позувала в незвично похмурому образі.

Шанувальники творчості зірки відзначили, що не можуть намилуватися своєю улюбленицею. На думку користувачів Instagram, чуттєві знімки української співачки привертають до себе, бо в них немає вульгарності.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

"Твоє волосся це окреме мистецтво😂❤️", "Шикарна🔥❤️", "Ще одна чб фотка, мені подобається 😻😻😻", "Ми нічого не помітили 😂", "Тін, ти чого? 😂 ♥", "Ну дуже сексуальна😻🔥", "З першого разу не вийшло, Тін? 😹", "Тін, навіщо видаляти? Я тільки скрін зробила, а ти видалила😅","У тебе стільки родимок, а у мене тільки 1, як так ?? 😹","Уля ля😍, все норм?)", - написали користувачі.

На новому фото Тіна позує в ультракороткій чорній сукні з оригінальними декоративними елементами. Така ж декоративна оторочка і на краю сукні. До речі, сама сукня від української дизайнерки Marianna Senchina з колекції осінь-зима 2018/19. Вартість такої сукні понад € 450.

Свій образ Тіна Кароль доповнила прикрасами. На грудях – три банти зі штучними діамантами по краях. Макіяж – з незмінним акцентом на губи. Яскраво-червоний – то фірмовий колір української співачки.

Нагадаємо, що Тіна Кароль показала неймовірний подарунок від шанувальників: "Руки ростуть з правильного місця". Співачка похвалилася неймовірним подарунком, який точно запам'ятає надовго.

Як повідомляв портал "Знай.ua", що Тіна Кароль засвітила розкішні груди в сіточці, фанати мліють. Співачка захопила ніжним образом, а прихильники залишилися в захваті.

Також портал "Знай.ua" писав, що в мережі розсекретили нове кохання Ані Лорак: татуйований дружок Тіматі.