Відома українська співачка Тіна Кароль порадувала шанувальників новим знімком, на якому вона зображена без білизни.

Українська красуня Тіна Кароль дуже любить дражнити своїх підписників чуттєвими кадрами у відвертих вбраннях. Співачка ніколи не опускає до вульгарності, але сексуальний подтест на знімках завжди викликає бурхливе захоплення у її підписників. Так, нещодавно Кароль виклала на своїй сторінці в Instagram кадр з архівної фотосесії, який буквально звів її шанувальників з розуму.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

На фото співачка позує у легкій облягаючій сукні без бюстгалтера, демонструючи всі принади фігури.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Ого, Тіна Кароль, ось це ви дивуєте, так дивуєте, сексі-шпекси", "Несіть чаю я, кхм… Кхм… Думаю, всі зрозуміли. Боже, як гарно", "Маленька, худенька, така гарна дівчинка", "Так видайте ви її заміж в кінці-то кінців!!!", Можна я буду замість сукні💔🍒?¿", "Тіна Тіна,не можна ж так горяче" – пишуть у коментарях.

Нагадаємо, Тіна Кароль похвалилася відвертим образом.

Раніше Знай.ua повідомляв, колишся Дана Балана вразила напівголими знімками.

Також Знай.ua писав, Кароль спокусила фанатів однією лише "посмішкою на мільярд".