Відома українська співачка, тренер шоу "Голос країни" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася ніжним чорно-білим кадром, позуючи для досить відвертої фотосесії. Так, артистка приміряла чорне вбрання в сіточку, ледь прикривши глибоке декольте, а чуттєвий образ доповнила натуральним макіяжем.

"#tinakarol #тинакароль
Ph @little_puida", - лаконічно підписала Кароль. Фолловери залишилися в захваті: "Твоє волосся це окреме мистецтво😂❤️", "Ще одна чб фотка мені подобається 😻😻😻", "Ну занадто сексуальна😻🔥", "Шикарна🔥", "Тінааа😍😍😍як гаряче стало..... 🔥💓", "Любімка😻🔥😻", "Божественна😻".

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє. Фанати ж почали гадати, що має статися і обговорювати дивну зачіску артистки.