Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Каменських опублікувала нове "домашнє" фото в мережі - у ванній і з рушником на голові. Зірка показала, яку косметику зараз вирішила використовувати для догляду за зовнішністю, але привернула увагу фанів зовсім інша деталь - на пальці не було обручки.

"Часті переїзди, перельоти, джетлаги і різний клімат в різних країнах іноді дуже вимотують. Для мене самий простий спосіб розслабитися - влаштувати собі спа день: я можу полежати біля басейну, почитати книгу, розслабитися у ванні з пінкою і потестить різні нові кошти", - розповіла співачка.

Популярні новини зараз
Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Настя розповіла про те, що зараз пробує для себе нові креми і поцікавилася про те, які для себе вони пробують методи відновлення сил "під час супер насиченого графіку". Однак багато поділилися не тільки своїми лайфхаками, але і засипали Настю компліментами, при цьому найбільш спостережливі фанати почали цікавитися, де поділося обручку співачки.

"Красуня, як можна бути завжди такою красивою", "Ти просто супер👍 ти просто клас😘хто не вірить 😛тому в око", "Яка гарна", "Чорна кішка", "А де кільце?", - пишуть фоловерів.

Нагадаємо, Каменських потрусила шикарною попою в нічному клубі Одеси.

Як повідомляв Знай. ua, Потап і Каменських після весілля змінилися до невпізнання.

Також Знай. ua писав, що Каменських захопила ідеальною фігурою у вогняному сукню.