Відомий український співак, який переміг у Національному відборі і став учасником "Євробачення" у 2018 році, Костянтин Бочаров, більш відомий як Melovin, і якого ще називають українським Дракулою, часто ділиться з шанувальниками новинами свого життя в соціальній мережі Instagram. Так, в цей раз артист порадував фоловерів новим фото, а в підписі до нього зворушливо привітав тата з Днем батька.

Читайте Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"#МойПапа – це той, про кого можна говорити нескінченно! Для мене він – електрик, водій, рибалка, художник по декораціях, бізнес-тренер, в якійсь мірі і психолог! Хоч і основний вид його діяльності – це машини і все що з ними пов'язано. Він завжди поруч! Той рідкісний випадок, коли мій тато підтримав мене у виборі професії і всіма силами намагався мені допомогти! Може, його і бентежив мій рід діяльності, але всім своїм суворим виглядом він був на моєму боці. Купити фортепіано? Тато! Терпіти мої уроки музики і шум будинку? Тато! Зробити декорацію для виступу? Тато! Зробити скляну мікрофонну стійку? Тато! Відвезти в дитинстві на танці? Звичайно, Тато!

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Перевезти знімальну групу під час зйомки кліпу – мій Тато! Він навчив мене притупляти свій палкий характер і навчив слухати інших. Я обожнюю його! Він – той, у кого варто вчитися іншим батькам. Усім тим, хто намагається заважати дітям розвиватися у своїй улюбленій справі і вибрати свою професію самостійно! Може, він колись мріяв, щоб його син обрав іншу професію або пішов по його стопах. Але він радий, що я зробив свій вибір, і він має можливість пишатися моїми успіхами і бути підтримкою і опорою для мене в разі невдачі. Він – мій Тато, і цим все сказано! Я завжди поруч, хоч і на відстані! Зі святом, моя велика людина! З Днем Батька!", - зворушливо написав Костя про свого батька.

Нагадаємо, Melovin виклав у мережу ряд фотографій з нової незвичної фотосесії, на якій він постав в цікавому образі.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Melovin продав свій найдорожчий талісман.

Також портал "Знай.uа" писав, що Melovin став восьминогом в продовження відомого мультфільму.