Улюблениця української публіки, відома співачка і тренерка телешоу "Голос країни", Тіна Кароль потішила своїх численних шанувальників в Instagram. На своїй сторінці вона опублікувала світлину, де позує на ліжку в пікантному вигляді.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Тіна Кароль

Одягнена лише в чорну спідню білизну, співачка блиснула спокусливими грудьми. Вони лише трохи прикриті ніжною тканиною, яка загалом зовсім не приховує ідеальну фігуру Кароль. Свій образ Тіна доповнила тільки натуральним макіяжем. Фото вона підписала лаконічно: «Ph @little_puida».

Знімок дуже сподобалося фанатам зіркової співачки і вони поспішили зі своїми коментарями: "ОСЬ ЩАС РАПТОМ БУЛО", "Сексі мати 🔥", "Дууууже красива ♥ ️💫💫🤤", "Так, зараз всій країні спекотно🔥", "Ти що такі фотки викладаєш😂 Не можна ж так", "У тебе манери королеви, а тіло Венери😻", "who is sexy frau?💔🤤😻". "Занадто гарячеее😻".

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Зауважимо, що зірка українського шоубіза Тіна Кароль активно користується своїм Instagram. Доволі часто там з'являються спекотні, а часом і вельми відверті, знімки. Шанувальники творчості відомої співачки у захваті від таких світлин.

Нагадаємо, що напівроздягнена Кароль налякала депресивним фото: що коїться із зіркою?

Як повідомляв портал "Знай.ua", що Кароль засвітила розкішні груди в сіточці, фанати мліють: як спекотно стало.

Також портал "Знай.ua" писав, що Тіна Кароль показала неймовірний подарунок від шанувальників: "Руки ростуть з правильного місця".