Відома українська співачка, солістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва часто радує шанувальників новинами свого творчого життя в соціальній мережі Instagram. Цього разу артистка показала веселе фото в стильному луці, на якому, схоже просто дуркує.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Так, на фотографії Надя з'явилася в пошарпаному вигляді в білій футболці з цікавим принтом, яка викликала безліч обговорень шанувальників. Річ у тому, що на футболці зображена жовта качечка, яка як би говорить: "Б*я". При цьому Дорофєєва вивалила перед камерою величезний язик. У підписі до фото артистка написала: "Настрій – Одеса. Побачимось вночі @ibiza_beach_club".

Шанувальники, звичайно ж, не залишили без уваги таку публікацію і почали активно коментувати фото. Найбільше фани в захваті від веселої футболки Наді, її активно обговорюють в мережі.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, Надя Дорофєєва запропонувала шанувальникам пограти, знайшлося багато охочих.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.ua" писав, що Надя Дорофєєва дала пораду шанувальникам.