Відома українська телеведуча і блогер Маша Єфросиніна, яка активно веде свій аккаунт в Instagram і канал на YouTube, часто ділиться з шанувальниками новинами свого творчого та особистого життя. В цей раз телезірка вирішила показати шанувальникам відео тренування на дивані. Маша вважає, що можна займатися спортом навіть під час лежання на дивані і дивлячись серіал.

Читайте Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Раптом ви в таку спеку вирішили нікуди не виходити і полежати на дивані! Тим більше зараз вийшло стільки крутих серіалів! А що ви робите, коли лежите на дивані і дивіться серіал? Правильно – топчете черешню. А від неї що? Правильно – ростуть боки! А тут раз і Марійка прийшла до вас на допомогу – по посиланню в профілі новий випуск #МашаПрисідаша, який дозволить, не відриваючись від серіалу і дивана, прокачати всі групи м'язів! #диванвамвпомощь малятка. На мені костюм @mashsh.wear", - написала Маша Єфросиніна у підписі до свого відео.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Нагадаємо, гаряча Маша Єфросиніна показала "полуничку" з чоловіком.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що анорексична Єфросиніна виклала нові фото, фанати в паніці.

Також портал "Знай.ua" писав, що Єфросиніна взяла участь у "Міс Україна", але приз віддали іншій.