Найбільш скандальна українська телеведуча, колишній "ревізор" Ольга Фреймут не дуже часто ділиться з фанатами подробицями з особистого життя. Але, як би там не було, Оля все ж час від часу викладає нові фото на своїй сторінці в Instagram і Facebook. В цей раз Фреймут поділилася кадром з автомобіля.

Ольга Фреймут, ведуча
Ольга Фреймут, ведуча

На фото Ольга продемонструвала свою жіночність і привабливість, спершись рукою на кермо авто. Зірка одягла брючний костюм пудрового кольору, скинувши піджак з одного плеча. Білий топ ведучої, який максимально оголює декольте, більше нагадує бюстгальтер.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Якщо хочеш, щоб подруга пам'ятала про твій день народження - спочатку згадай про її іменини. Якщо хочеш, щоб чоловік написав тобі повідомлення - спочатку напиши йому сама. Якщо хочеш, щоб діти менше дивилися телевізор - спочатку вимкни свій телевізор.
Не просто чекай, щоб сталося те, чого хочеш. Спочатку дії" - поділилася Ольга філософськими рядками.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Шанувальники Фреймут моментально відгукнулися в коментарях, але їх думки розділилися:
"Оля,красуня деякі і в 30 так не виглядають. Шикарна жінка", "Моніка Белуччі українського масштабу. Жива, справжня, жіночна. Просто обожнюю", "Блін ,ну що з нею відбувається,вона ж красуня, але як вийшла заміж, відразу подурніла. Ну, просто шкода, в чому причина?", "В епоху накачаних губ, постійного культу п'ятої точки в камеру і абсолютної однотипності зовнішності (нереально відрізнити одну від другої), Ви - абсолютно інша і справжня.", "Напевно, не правильний ракурс, Оль, Ви на цьому фото, старіше виглядаєте"

"Жінка, ви чого в нижній білизні?", "Якщо хочеш, щоб всі думали, що у тебе є цицьки, одягни ліфчик з пуш-апом, сфоткайся і виклади в instagram", "Ну, не гарна вона. Обличчя, як скелет стало", "І хтось же її дере", "Аристократизм - це спадковість".