14 червня виповнилося 30 років з моменту, як двоє друзів - Олександр Сидоренко та Костянтин Жуйков вирішили разом створити гурт. І їх опанував неймовірний успіх. Гурт став відомив на всю країну і за межами, ТНМК має мільйони прихильників, які відчайдушно люблять і шаленіють від пісень.

Незважаючи на те, що при створенні колектив спершу отримав назву "Новые дома" в честь історичного району Харкова. А з 1996 року, з приходом у групу Олега "Фагота" Михайлюти, перейменувалися в нині відомий "Танок на майдані Конґо".

Протягом 30 років популярний український гурт встигла об'їздити Україну вздовж і впоперек. Вони активно вплинули на розвиток хіп-хопу в країні і записали цілу обойму пісень, які палко любить не одне покоління українців.

Читайте Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

З нагоди дня народження ТНМК презентували нову пісню "Ми смішили Бога" і кілька десятків архівних фотографій, які до цього бачили хіба що самі ТНМК та наближені до них люди.

Нагадаємо, день народження ТНМК: Фагот і Фоззі ексклюзивно розповіли, як виживали в 90-ті: "Горілки було більше, ніж закуски".