Для Тіни Кароль 15 червня важлива дата - саме в цей день у 2008 році співачка вийшла заміж за свого обранця Євгена Огіра. На жаль, пара прожила в щасливому шлюбі тільки п'ять років, після чого чоловіка забрала хвороба. Однак на згадку про коханого і цей прекрасний час разом у неї залишився син Веніамін. У 2019 році вони могли б відсвяткувати 11-ту річницю шлюбу. На своїй сторінці в Instagram поділилася Тіна зворушливим постом-посвятою.

Вона опублікувала шматочок відео зі свого виступу - судячи з усього, яке відбулося через короткий час після смерті коханого чоловіка, так як в кінці артистка не може стримати сліз. Вона бажає усім любові та ніжності, а також йти до мети - бути кожен новий день трохи краще за себе вчорашнього.

"Дякую Вам за Ваші пости і увагу. Ви безкрає море моїх друзів, моїх улюблених очей. Дякую, що можу відверто звучати і не соромитися бути вразливою. Низький уклін Вам. Спасибі моєму вчителю, наставнику, моєї всесвіту, моєму АНГЕЛУ..." - написала Кароль.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Шанувальники подякували Тіну за відвертість і щирість і засипали її теплими словами любові і підтримки.

Напомним Тіна Кароль пограла на камеру, шанувальники спітніли.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що загадковий живіт Тіни Кароль позбавив українців сну.

Також портал "Знай.uа" писав, що неймовірна Тіна Кароль зачарувала мережа чуттєвим фото.