Популярна українська телеведуча Леся Нікітюк обожнює епатувати публіку неоднозначними висловлюваннями і яскравими образами.

Цього разу зірка поділилася в Instagram новим знімком, який залишив більше запитань, ніж відповідей, передає "Политека".

Зірка вирішила поділитися ще одним, менш відвертим, але не менш ефектним знімком. Так, Леся Нікітюк позувала на причалі, присівши так, що її атласний довге вбрання розкрилося, оголивши стрункі ноги артистки. Довге волосся Лесі було укладене в звичайну зачіску, а сама співачка радісно посміхається.

Шанувальники були в шоці від настільки пікантного кадру. В коментарях вони повідомили Лесі, що думають про її зовнішність і образ, не втримавшись від безлічі хвалебних слів.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадаємо, Леся Нікітюк захопила мережу новим селфі. Телезірка поділилася милим селфі, зробленим на телефон у ресторані Vino e Cucina, який зазначила в геолокації до знімка.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Леся Нікітюк затьмарила Дубай сміливим образом.

Також портал "Знай.uа" писав, що Леся Нікітюк зайнялася улюбленою справою в аеропорту.