Популярна українська співачка, актриса і секс-символ Даша Астаф'єва часто ділиться з фанатами в Instagram фотографіями з життя і різних виходів у світ. Також артиста частенько стає героїнею вельми пікантних фотосесій, результатами яких ділиться з фанатами.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Так і в цей раз, Даша вирішила показати фото зі зйомок, які проходили, очевидно, в якомусь ресторані. На фото видно, що Астаф'єва позує фотографу в пікантних позиціях, вона демонструє всі вигини красивого тіла. При цьому Даша одягнена в спокусливе чорне плаття в дрібний білий горошок, яке підкреслило соковиті форми зірки. Її волосся красиво укладене, а на обличчі у неї яскравий макіяж і цікаві темні окуляри.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні
Показати ще

У підписі до фотографії Даша написала: "Нас чекають нові історії. #тайныйпродакшн #обажанто". Шанувальники в захваті від нової фотосесії Даші Астаф'євої і засипають зірку компліментами в коментарях.

Нагадаємо, Даша Астаф'єва презентувала новий кліп і активно його піарить у своєму Instagram.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв що Астаф'єва в ніжному платті розтопила серця фанатів.

Також портал "Знай.ua" писав, що спокуслива Астаф'єва змінилася до невпізнання.