Прийомна дочка популярного українського продюсера Потапа здивувала шанувальників пікантним фото. Відповідна публікація з'явилася в Instagram Наталії Горової.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

На фото 20-річна Наташа робить селфи в дзеркалі. На ній спортивні штани і короткий топ, під який дівчина вирішила не надягати білизну і через нього виразно просвічувалися соски.

"Що толку розповідати, якщо все одно ніколи не вдається описати словами свої почуття. 💛 #простоцитата", - написала дівчина.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Передплатники відразу ж оцінили сміливе фото молодої красуні і засипали її компліментами.

"Ну що тут такого і що це за подія таке, що б це обговорювати школи в Инстаграме. Капець якийсь", "За соски лайк", " Невже всі дівчата носять ліфчик... вона така як і все.. навіть якщо дочка Патапа.. не Мусульмана вона!!!", "Сосочки😂❤️", "Красуня, мала!!! )))❤️👋👋👋", "Наталочко де ліфчик😂😍🔥🔥", "Кльова👸", - пишуть фоловерів.

Раніше повідомлялося, що днями колишня дружина репера Потапа та його бізнес-партнер Ірина Горова були помічені разом, в компанії спільних друзів у пляжному клубі. З ними провів час і спільний син — 10-річний Андрій.

те, що Відбувається Ірина записала на відео, опублікувавши у своїх Instagram-stories. На них видно, як зворушливо вона ставиться до колишнього дружину.

Нагадаємо, Потап і Настя Каменських показали ідеал сім'ї.

Як повідомляв Знай. ua, Потапа спалили в пристрасних обіймах з колишньою.

Також Знай. ua писав, що Потап показав дорослі літні розваги.