Українська співачка, екс-солістка гурту Nikita і колишня учасниця проекту "Танці з зірками" Анастасія Кумейко похвалилася перед фоловерами новим відвертим кадром. Його дівчина опублікувала на своїй сторінці в Instagram, пише Політека.

"Магія", - йдеться в повідомленні.

На опублікованому фото Кумейко позує в одній нижній білизні без верху. При цьому груди вона прикриває рукою.

Українська співачка й екс-учасниця шоу "Танці з зірками" полюбляє виставляти відверті кадри, раніше вона приголомшила мережу ще одним оголеним знімком.

Українська співачка, екс-солістка групи Nikita Анастасія Кумейко, вона ж DJ NANA, без сорому демонструє апетитні форми у відвертих фотосесіях, розбурхуючи фантазію своїх шанувальників. Так, вона опублікувала гарячий кадр в довгому прозорій сукні, під яким без праці можна розглянути її підтягнуті сідниці.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

На чорно-білому фото Анастасія зображена у прозорому вбранні від українського дизайнера Андре Тана і ефектною мереживний масці стоїть спиною до камери, позуючи впівоберта так, що можна помилуватися не тільки її пишними формами, але і профілем.

Читайте Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Шанувальники шаленіють від побаченого, і тут же засипали компліментами у коментарях. У існтасторіз показала ще більше кадрів, на яких можна розглянути її пікантний наряд і образ.